a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Image Alt

O nama

NS Virtual, kao prvi, jedinstveni događaj u Jugoistočnoj Evropi na temu novih interaktivnih tehnologija (Virtuelna Realnost i Augmentovana Realnost), obeležio je početak razvoja pomenute tematike u regionu – u Novom Sadu 15.11.2018.

U okviru svoje prve konferencije NS Virtual je okupio eminentne stručnjake iz oblasti novih interaktivnih tehnologija među kojima su učešće uzeli predavači i izlagači kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Pored toga, konferenciju su posetili i podržali i predstavnici republičkih, pokrajinskih i gradskih organa, fakulteta, opština, kao i vodeće firme iz oblasti klasične i proizvođačke industrije, građevinske industrije, marketinga, IT sektora i drugih industrija.

NS Virtual konferencija, imajući u vidu da se održala po prvi put ove godine i da se bavila tematikom koja je tek u razvoju u regionu, naišla je na odličan odziv i posećenost. Predavači iz zemlje i inostranstva, sponzori i izlagači sa zadovoljstvom su se odazvali i podržali ovakav pionirski poduhvat u Jugoistočnoj Evropi, prepoznajući njegov potencijal za razvoj interaktivnih tehnologija u industrijama na našim prostorima. Preko 150 posetilaca pomno je pratilo sve četiri sesije i na licu mesta, u okviru izložbenog dela, imali su priliku da probaju VR i AR projekte firmi koje se bave razvojem interaktivnih tehnologija.