fbpx
a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Fejsbuk predstavlja novi Oculus uredjaj za poslovne korisnike

Najveći gigant društvenih mreža, Fejsbuk davno je predstavio svoj prvi Oculus uz opise osećaja kao da ste u igrici. Uređaj sadrži sve zanimljive stvari poput posećivanja drugih mesta, različitih atmosferskih dubina I visina bez napuštanja svog mesta. Najzad, najavio je dolazak novih Oclucus uređaja namenjenih za vaš biznis. Kako kažu, uz Oculus biznis uređaje, VR će promeniti vaš posao.

Oculus Go I Oculus Quest imaju planiran izlazak na tržište u 2019-oj godini, a za to vreme saznajemo više o samim uređajima. Naime, Oculus Go je uredjaj osnovnog nivoa koji radi bez telefona ili računara koji bi ga napajali. Sa druge srtane, uređaj srednjeg nivoa je Oculus Quest, koji je takođe samostalan, nudi veći kvalitet slike i kontrole.

Fejsbuk je spreman da uloži sredstva i napore da proširi interesovanje kod širokih masa za svoje uređaje. Ono što saznajemo kao lošiju stranu Oculus Go uređaja je da nema idealno vreme držanja baterije kao I da mu I nedostaje mogućnost praćenja prostora. Sa druge strane, velika je prednost u kompletnoj nezavisnosti od kablova uz wifi povezanost, minimalistički dizajn, mogućnost posedovanja velikog broja aplikacija I igara, oštre detalje I žive boje.

Ono što jeste, Oculus Go označava novu eru za VR, u kojoj svako može jednostavno staviti headset na glavu I uroniti u virtuelni svet. Iako nije savršen, prijanja na lice na udoban način, ima čvrstu građu, odlične vizuelne efekte i obećava više sadržaja.