fbpx
a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Kako Vaš posao može profitirati od VR?

Upravo zbog potpunog doživljaja koji VR stvara možemo ga koristiti u različite svrhe. Ono što se u poslednje vreme najčešće praktikuje jeste upotreba VR u poslu u različitim poslovnim delatnostima.

Kod nekretnina i turizma, velika je isplativost rekreiranja kuća i apartmana u VR u kojima ih klijenti mogu posetiti bez putovanja. Dok se „kreću“ kroz virtuelnu kuću ili hotel, klijenti će se osećati kao da su zapravo tamo. Ovo Vam može pomoći u prodaji, jer će Vašim klijentima olakšati kupovinu.

Kod edukacija i obuka, pruža se mogućnost da se stvori praktično iskustvo bez potreba gradnje skupih objekata ili objekata koji bi mogli ugroziti vaše klijente. Simulacije letova su korišćene decenijama za treninge pilota i testiranje aviona, a VR može ostvariti senzacije letenja do najrealisitčnijeg nivoa.

Kod elektronske trgovine, stvara se mogućnost prikazivanja inventara bilo kojeg izgleda i veličina. Pozovite Vaše klijente u Vašu online prodavnicu i omogućite im da vide i izaberu kupovinu u VR-u.

Za svet igara i zabave, mogućnost da se klijent bukvalno preseli u prostor unutar igirce ili filma i načini ga delom cele priče. Ovakva iskustva, korišćena u visokokvalitetnom sadržaju sigurno će učiniti Vaše klijente da opet koriste VR i preporuče ga drugima.

Širok je spekar opcija i mogućnosti koje nudi, ovo su najpopularnije oblasti u kojima možete koristiti VR.

Nove tehnologije su veoma fleksibilne i prilagodljive sa jedinstvenim i nesvakidašnjim rešenjima koja se stalno pojavljuju.

VR koncept može savršeno odgovarati Vašoj novoj poslovnoj ideji, a sa profesionalnom implementacijom, Vaš produkt će imati sve što Vam treba da postignete željeni uspeh.