fbpx
a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Frederike Manders

Mama Producties B.V.

Pre svega, veoma sam počastvovana što sam ovde, hvala Vam što ste me pozvali, i kao što sam i rekla malopre, oseća se u ovom momentu nešto – osećaj nečeg novog što počinje!

Ovako nešto prepoznajem od pre par godina unazad kad smo mi osnovali Hyperspace institut u Eindhovenu. Oseti se nešto u vazduhu i mislim da je to početak nečeg prelepog u Srbiji.

Veoma smo inovativni u tome kako možemo da koristimo ovu tehnologiju, volimo da radimo zajedno i želimo da podignemo sve na viši nivo. Veoma smo znatiželjni oko toga što bismo mogli da uradimo sa ovim tehnologijama, i vidim da je glavna industrija već veoma komercijalna, ali ako pogledamo edukaciju i zdravstvo – i dalje su potrebna ulaganja od strane države.

Šta je budućnostVR-a i AR-a, ah zanimljivo pitanje! Mislim da ima mnogo toga u ovom momentu, i da se kreće veoma velikom brzinom, i mislim da konferencije kao što je ova pomažu puno – ovakvim događajima, deljenjem znanja, umrežavanjem. I to će napraviti veoma veliku i pozitivnu razliku u evoluciji i upotrebi ovih tehnologija.